Lovely U Olls

Misteri

14 August 2011

Seafood Tanjung Harapan Port Klang

Peta destinasi

Tegok2 peta ni agak2 korang tahu ker maner tempat nie??!!!

Cini2 nk bw u olls mkn berbuka puasa di cini.
Muara Ikan bakar adalah medan makan yang paling popular di Tanjung Harapan, Port Klang. Destinasi yang dicari oleh penggemar seafood dunia.
Murah rejeki!! semlm berbuka puasa di taja oleh sahabat babam di cini. Tuan empunya diri segak bergaya, berdarah melayu + german..Thanks ye Cemek a.k.a Mad..Actually, bkn kami bertiga jer..ader askar2nya..dan seorang lady yg di gelar Cik Lady D.

Cik Lady D..pinjam jd model jap erk..yg cik lady d pegang tu la bakal jadi santapan tuk berbuka kita org...kene pilih2 sendiri, pastu beratur tuk di beri kpd master cooking tuk masak aper yg kita nk dgn aper yg kita pilih tu..pjg beb kene beratur..kita org terlambat sampai coz gerak lambat dari umah..org dah ramai beratur pjg.
Ni tempat tuk pilih2 lauk yg kita suka and then kene beratur lagi tuk di masak.

Suasana dlm restoran.

Askar yg join..cu teka saper yg di gelar cemek tu???!!
Lauk2 ni jer yg sempat di snap..ader lagi..tp tk sempat nk snap, dh kene ngap2...hehehe..

After berperang dgn mkn...cam kapal pecah kan??!!..
Dah abis mkn, ni la bilnya.


~Terima kasih daun keladi, kalau boleh belanja la kami lagi..hehehehe...~

5 comments:

Freaky said...

pergh seafood.. bestnyeee

abghani said...

menyelerakan

Diana @ bilakukatacinta said...

SALAM RAMDHAN....best kan muara tu? dah 3, 4 kali pergi...mm..servis puashati betul...

Fiizya Aurora said...

freaky:minat seafood ker???
abghani:jom pi sana
diana:boleh la ...dah mahir ler nga tempat nie??

Dy's Chocworks said...

i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......makan like a monster!!!

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...