Lovely U Olls

Misteri

22 July 2011

Sekut raya

U olls nak tau, semalam dpt sekut raya buah tangan yg di kasi oleh Cik Lady D from Shah Alam.Thanks Cik Lady D. U olls tau semlm dah dpt mkn sekut raya..suka..suka..suka.., puasa pon blom kan..dah ckp sal sekut raya.

Nama saya sekut 'Pretzel Cookies'
Asalnya penuh bekas, tp dah di ngap oleh babam.

Haa!!..sekut raya ni lain dari yang lain tau.Cik Lady D ni rajin orgye, busy nga keje pon sempat buat tempahan sekut raya.Cedap sekut raya tu..If u olls nk tau misterinya sekut raya ni,leh ler book nga Cik Lady D ni.Bukan setakat sekut raya jer dia handal make pelbagai kuih, kek n dier juga amik tempahan tuk coklat doorgift hasil buatan tangan beliau sendiri tau.

Yumm..yumm..!!!


p/s : dah abis ganti pose ker??!! ramadhan dah nk tibaa..!!


2 comments:

Dy's Chocworks said...

ehem..ehem....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........suke ke? nantikan nutty cookies lak...mcm famos amos

Fiizya Aurora said...

suka sgt ^_^ lady d..thanks ya..

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...