Lovely U Olls

Misteri

17 June 2011

LOve Oreo??


CedapNYA oreo..yumm..yumm..Now, byk pula flavour...cemuanya cedap-cedap ^_^. dgn oreo juga kita boleh buat kek, aiskrim dan pelbagai lagi. Sini!! sy nak bg tahu rahsia oreo ini. Jom!! klik resepi oreo.

Selain itu, sempena hari bapa..oreo ajak kita declare your love sempena hari bapa ini. Nak tau cam ner, klik Declare Your Love this father's day!.Kat sini korang akan tahu terama dan syarat2nya..serta hadiah2 yg menarik juga di sajikan. 

Rakan-rakan memasak memang kreatif sekarang ni, selain oreo yg ader di resepi oreo...tukang masak kita pro membuat biskut oreo yg disaluti coklat dgn design yg menarik2..korang tak caya??!!...Tgk gbr2 tu...




haa..terbeliak biji mata kan!!...semua ni memang hot item sekarang!!

1 comment:

NasZ said...

salam kenal..

jemput join segmen simple pantun saya..


SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...