Lovely U Olls

Misteri

04 June 2011

Cute Felt hasil jari jemariKU

Pesssttt!! nak tgk aper jadi bila jari jemariKU ini sentuh benang dgn jarum??!! 

Taaddaaa...
Cantik tak??!! ckp cantik, kalu tak sy tembak..kih3..Angkat bakul masuk sendiri lak.
Tgh giler felt rite now, saja tuk isi masa yg terluang.
Korang nk tgk lagi ker apa dah aku belasah dgn benang dan jarum.

First thing aku bikin..comot ye..dh lama tak sentuh jarum cam ni ler jadinya, ok la kan dari jadi cam sambal belacan.Ni Luv felt.
Biasa la kan ,main2 trai n error ni. Second, aku bikin bear felt,muka bear ni cam comot n senget jer..lantaklah lak,ni namanya org tak pandai jahit menjahit.
Haa..ni dah kira OK cikit daripada yg tak ok ok tu.
Rama-rama felt.
Green Luv felt
Taadaa..hasil yg dikumpul-kumpul selama beberapa ketul ari ku kuatkan jari jemariku.

Semua ni dtgnya dari starter pack felt Kedai SuS. Macam-macam ada felt kat cini. Kepada yg berminat leh ler ushar-ushar kat cini.Manalah tau nk tgk hasil tangan sendiri.
Daaa!! saya mau usaha lagi tuk menghasilkan hasil tgn yg bagus-bagus.




4 comments:

kotak bulat said...

cantik~ nak satu blh? :P

Fiizya Aurora said...

malu la awk puji canti..comooot tuu...huahahaha..buuullleeehhhh... :P

.fariza. said...

kreatifnya.
nak jugak..

Fiizya Aurora said...

^_^ thanks ats pujian tu..xder kreatif ye..tu per starter kit felt..nk jugak erk..buullleeehhh

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...