Lovely U Olls

Misteri

05 March 2011

RFC - Radix Fried Chicken

RFC - Radix Fried Chicken At Kubang Kerian Kelantan.

RFC at kube krie kelate..
Time cuti raya cina aritu excited nk merasa RFC...tambah2 pula terbaca entry kat blog blogger2 kita menyatakan RFC tlh di buka di kelate, dekat lak nga umah..apalg kene pi nie..nanti rugi...lg pun dekat jer..
Time ni ramai org coz sy pi time cuti raya cina aritu. Ramai yg pakat2 blk kelate. Nak tahu dgn lbh dekat rasa cam ner RFC ni, so sy n my bambam pi la area sini coz dekat nga rumah. RFC ni terletak dpn HUSM, blkg blok nie ader mydin kube krie..and satu line ni dekat nga KK Square..

Snap time nk balik daa..


Bangunan RFC.

Tunggu turn nk order..hehehe..tgk menu kat ats tu..rasa nk cemua... ^_^

Dinner plate..1 ayam herb..1 original..semua di perbuat dari ayam organik.

Radix zig zag..sos die beh..yumm..yumm

Cold drink drp coke dr produk HPA sendiri.


p/s: Sesapa ingin rasa ayam organik ini..apa lagi..moh2 kita serbu RFC..ooppss!!..bukannya nk promote bg nk dpt habuan..tp nk suh rasa cam ner rasa hasil daripada produk islamic kita in Malaysia ini..ada peluang tuk bawa ke peringkat antarabangsa per!!..hebat!!









1 comment:

iLa suHaiLa said...

la dop join GA 2..pyoh nop buat..hihi

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...