Lovely U Olls

Misteri

14 June 2011

SEGMEN : 5 BLOG PILIHAN HATI

Santai Bersama BEN ASHAARI

Hai-hai cemua..segmen bro ben kali ini, blog pilihan hati kita...
Jom join segmen ini...
Senang jer, listkan 5 blog pilihan hati korang..
cenangkan!!

Ini 5 blog pilihan hati KU :
1) Bro Ben - Suka buat segmen yg dpt menarik ramai blogger2 di luar sana!!
2) lulu-pages - lulu ni ibarat reporter la bg ku, blog dier penuh nga berita2 yg sensasi.
3) hasrulhassan - link2 yg menarik-menarik di hidangkan di sini.
4) kotak bulat - banyak info best.
5) blog MTT - tiut!!

Saya dah join..kamu bila lagi??!!
If nak join klik jer tajuk ats tu erk...



14 comments:

kotak bulat said...

haa? *ternganga*
nme kotak bulat ada kt situ?
waaaa! *jerit ni* terharu sgt~

Belog MTT said...

Terima kasih sayangg~ :")

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ said...

wuwu, saye takdo:(

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben...






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan (^^,)

singgah sini pulak..
nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

Golden Rose said...

singgah utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

emieysandra said...

tgk blog pilihan hati ;)

nelly said...

gegar sini !
:)

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

Fiizya Aurora said...

korang semua thanks dtg jenguk sini..sy dah jenguk anda di sanaaaaaa!!!hehehee

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...