Lovely U Olls

Misteri

08 June 2011

CREAM & FUDGE OUTLET

Jalan-jalan cari barang!!...Hai-hai, minggu lps cari barang dapur kat Alamanda, niat lam hati nk buat kuih bakar@bingka..so, yg terdekat alamanda ler nampaknya..senang, tak yah nk jln jauh2..turun nga peyut kosong coz nk lunch kat luar...ooopppsss..peyut udah bunyi, jom lunch dulu...cop, ice cream bwh ni bkn santapan kami tuk lunch, ni santapan dessert kami..hehehehe...wink* wink*


Ice Cream!!! The Cream & Fudge


Jenama ni baru jer bertapak di Alamanda, sebagai dessert, lg pon first time nk rasa camner nikmatnya ice cream ni..so, kita org santap sbg dessert di cini.

Ice cream ni jadi pilihan kami..tp luper lak per nama dier..cedappp!!

Soy + green tee = yummm..new flavour, nk testing best ke tk ni!!
Penat udah jln2..brg2 dpr dah ada.so, leh balik..yeehhaa!!

Taadaaa..kuih bingka fiizya aurora...hilang penat..baru leh masuk dpr..ni hasil jari jemariku..
Puas hati dpt masak...




4 comments:

kotak bulat said...

rasa lapa plak tengok makanan ni~ err..nak g makan dulu lah :)

kotak bulat said...

rasa lapa plak tengok makanan ni~ err..nak g makan dulu lah :)

Fiizya Aurora said...

kotak lapa ye..jom luch..hehehe

Mrs. Farhan said...

Kartun comel tu ada blogger tlg buatkan. Ni blog dia.

http://sygkawsaja.blogspot.com/

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...