Lovely U Olls

Misteri

15 April 2011

Gambateh, Good Luck & Success in Your Exams!

D.U.I.T = doa + usaha + istiqarah + tawakkal

video
Song tuk u alls yg sy syg...

Week 16 di nanti-nantikan akan tiba beberapa hari lagi kawan-kawan..jgn tidu..exam dah nk dekat..so per cer semua kekawan ku??!!..dah ada semua note2 kuliah sepanjang 14 minggu kita blaja???..tak kan dah wat bgks nasi  kot..jgn2..cari cepat2 sebelum terlambat tau..

Gambateh tuk saya juga ^_^


Kawan-kawan gambateh..gud luck n success in your exam..especially kepada rumate tercinta..rakan-rakan kolej ku..coursemateku..dan rakan-rakan UPM ku..maaf ku tak sebut nama sorang2 coz ramai sgt, nanti korang bosan lak nak baca..wink*..wink*..korang semua nice..sempena dah nk exam nie per lagi ku nk korang rajin-rajin ler stduy erk..jgn byk main..kpd kwn2 yg final year..cepat2 siapkan tesis..nanti tgl nk fokus exam jer..

Kenangan bersama

Fuhhh!!! byk kenangan masam, masin, manis sepanjang duk KMR & UPM serta bergelar student FEM nie..tp xper semuanya sebagai pengalaman kita sebagai student...pengalaman mengajar kita jadi mature..dan tahu erti kehidupan sebenar..isshh bebel lak sy ni..oppss sowie..

Gurl2 final year..gud luck u alls..

gud luck tau u alls..


Oklah..bukan nk bebel..sajer nk mengimbau kenangan dalam lipatan sejarahku..hahaha..
Kpd kekawan blogger juga yg amik exam gud luck ye..jgn main2..fokus study tau..



2 comments:

Shafa said...

yaya suka join GA kan? jadi fa dah tag utk GA baru ;p. Ada masa leh join...

http://www.lovelyshafa.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

Fiizya Aurora said...

thanks sudi tag..insyallah... ^_^

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...