Lovely U Olls

Misteri

16 April 2011

Cupcake Corner

Salam Corner

Game FB.

Oppsss!!!sebenar al-kisahnya bermula ptg tadi, nk rileks2 otak katakan..penat mengadap thesis..belek-belek la game yg ada kat FB..taaa daa..ternampak perkataan cupcake..lam ati cam menarik jer..ku pon trai msk..lam pala best juga ni...trai la main..oopppsss terlekat la sampai mlm..xleh jadi ni thesisku perlu disiapkan before minggu depan..main punye main sampai ler level 6..dah jd rangkig ke2..


cam best jer..cucah lak nk berhenti main...HELP ME!! hentikan main daripada bende2 yg buleh ku terpesong ke jln yg salah..bukan salah main game tu..tak salah jika masa tu ada...problemnya sy byk benda nk kene setel..dah la nk exam ni ..cukup2..sy continue game nie after exam ler...


cUPCAKE cORNER cam ner pon..per yg ku nk cer...game ni memang menarik hatiku..biarlah diXbox berlambak game-game yg best...tp kat cini juga yg aku nk main..isshhh...takper2 aku qadar after final..patutla kwnku semua..kalau dah mengadap game kat cini, luper akan asement n thesis, now..aku lak yg terjebak..virus-virus..beware!! final exam nga thesis lagi ptg tau..hik3...



3 comments:

Mama Hana said...

anda di tag....klik

http://mama-hanaisa.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Bagaimana jika dunia ini tiada internet?

Fiizya Aurora said...

thanks sudi singgah..salam kenal juga...its up to u..thanks sekali lagi...

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...