Lovely U Olls

Misteri

27 March 2011

Wong Solo Ayam Bakar @ Bangi

Fuhhh!!! penat sangat arini coz pusing2 cari baju tuk dinner kolej sy tuk meraikan dak2 finall year..kami la tu..hem..hem..yg akan berlangsung pada 2 April 2011. Cucah mau cari yg betul2 berkenan di hati nie. Seharian jalan-jalan perut mesti la lapaq kan..Cian kat my bambam, coz my bambam xsihat arini, esok tak sure leh gi keje tak..so, sy suggest kat my bambam makan ayam bakar wong solo kat Bangi Bangi. Restoran ni terletak kat belakang Ariani. Restoran ni jual makanan Indonesian Cuisine cam Nasi Ayam Penyet, Pecal Lele, Gado-gado and etc..Sy dah penah rasa makanan kat cini, masa meraikan sy ari last berada di JPA bersama bos. Terima kasih u alls.So, nk suh my bambam rasa lak.

Menu. Restoran ni halal dan jalan-jalan cari makan dah sampai sini pon.

Kita org order ayam penyet..behye..yummm..yummm..

Pakej Keluarga Ekonomi ada disediakan, iaitu Pakej Medan (3pax), Pakej Bandung (5 pax), Pakej Surabaya (7 pax) dan Pakej Jakarta (10 pax).. Suasana kedai tenang je, pekerja semua lelaki, berbaju batik dan bersongkok..bagi yang inginkan kelainan, boleh juga memilih untuk makan bersila..

Ni jus Alpukat (Avocado) yg diorder oleh my bambam. 
Kena kacau before minum nanti rasa cam pahit2 sikit kat hujung tekak tu. 
Better korang kacau dulu biar karamel kat tepi gelas tu sebati dengan jus. 
Baru rasa best. 

So..korang dah rasa lapar erk tgk apa yg kita org makan ni..mau rasa??? kene la walking2 ker restoran tersebut, baru dapat rasa..







3 comments:

HaSue said...

sedapnya jus alpukat tu..rasa lemak2 jer ek..nyumm

nelly said...

Nyum2 ..

Fiizya Aurora said...

hasue: aah lemak2..beh per..dah cuba blom..hehehe
nelly: nyum2...

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...