Lovely U Olls

Misteri

09 March 2011

Blogger Baru Berkumpul di Bangku Kosong

mAhU jOiN??? klik link ini


Yeay berkesempatan gak sy nk join segmen yg HH a.k.a hasrul hassan ni. Segmen yg aritu sy blom kenal lagi HH, sy kenal HH ni pon melalui blog adik kesayanganKU akukanila.
Dah penat seharian arini wat asement dan kesibukkan nga kelas, so mlm ni leh la sy rilek kan diri dengan wat entry join segmen ni..

Adakah saya blogger baru???


Sy di kira blogger baru la kot coz baru jer kenal HH..banyak lagi perlu saya pelajari untuk berblog dengan orang-orang yang sudah lama terjun dalam bidang ini...

First saya berblog adalah pd 31May2010 tapi ms tu sy just berminat sebab kwn2 ada blog belaka..tp lama-lama dah jadi hobi pula...tajuk enrty first sy ialah hobi saya. Setelah terjah-terjah blog2 org yg dah berjaya nie rasa berminat terhadap blog ni makin mendalam..byk pula idea-idea yg dapat saya letak lam blog ni utk berkongsi bersama kwn2 blogger yg lain..dari sinilah hingga ke hari ini sy rasa berminat dengan berblog..

Harapan
Harapan sy xder la sebesar kapal titanic, niat hati jika lebih byk kenalan lagi bgs. Nanti sama2 dapat kongsi pendapat, nasihat serta dpt bg idea2 dan maklumat2 baru dari korang semua.

Moh2 tgk apa yg sy kalu sgt ni..jom terjah kat bawah nie
girl emoticon

Segmen BK


p/s : saya dah join ..kamu2 blogger yg baru di luar sana tu bila lagi???!!

6 comments:

iLa suHaiLa said...

hehe..gudluck..la dOp igt nOp oyak k.ya sal segmen nie..

Fiizya Aurora said...

no hal..kakya time free leh la nk wat semua nie..tp busy gak benar..nk release tension baik wat benda2 nie..hehehe

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih ehh ... :)

mas.saari said...

singgah dari segmen terjah BK
salam perkenalan...

Faztee Danisha said...

hi..slm ziarah dan jejak
sesame kite penuhkan blog bangku kosong

Fiizya Aurora said...

HH : SAMA2 ^_____^
mas.saari : salam perkenalan juga tuk mas.. ^_^
faztee: salam perkenalan juga tuk faztee..jom pakat2 penuhkan blog BK..^_^

mISteri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...